dinsdag 8 januari 2013

jarigen

Wij hebben 3 jarigen op 2 weken

17 februari: Jebse

2 maart: Storm

3 maart: Senni


We plannen dus 1 groot feest voor de 3 feestvarkens. En hun verjaardag op de dag zelf vieren we met ons vijfjes. Storm heeft al gekozen wat hij die dag wil eten: Chinees! Héél slecht voor hem maar die dag mag het. Jebse heeft nog neit gekozen, die wil vooral taart, véél taart ;-)

Doordat we 3 winterkinderen hebben ben ik echt géén voorstander van verjaardagsfeestjes voor klasgenootjes hier thuis tenzij we een volgende verbouwing plannen...
Als er anderen zijn die zich geroepen voelen om een bende te entertainen: neem contact met me op via lorerochus@hotmail.com :-) neenee, grapje

Ik heb ondertussen een superplan bedacht!
Maar het is een groot geheim en het zal een supergrote verrassing zijn voor Storm!

Ik ben vroeg met het plannen maar aangezien ik nogal vergeetachtig ben begin ik beter op tijd ;-) en natuurlijk maak ik graag iedereen nieuwsgierig.

En dat terwijl ik zelf helemaal NIET tegen verrassingen kan! Zeker niet als mensen me op voorhand nieuwsgierig maken :-) maar het zelf doen vind ik wel leuk.

Alleen ga ik ons Stormke sparen, ik ga er nog niks van zeggen want hij lijkt op dat gebied nogal op zijn mama

4 opmerkingen:

123piano zei

Wat is dat toch met die Ethiopiërkes en taart? Veel taart!

Hihi ;-)

Veel plezier met plannen!

Anoniem zei

Fin, 123piano, dat ben ik dus...
Katinka

Tom en Lore zei

hihi Katinka, ik was al aan 't denken wie 123piano ook alweer was ;-) En mijn zus heeft onlangs als "anoniem" een reactie geplaatst en dat was "1...2...3piano", een spelletje dat we vroeger altijd speelden. Dus nu was ik helemaal mijne kluts kwijt ;-)

Elke zei

Haaa, fijn, veel feest!!
En potmiljaar!!! Ik ben nu ook wel nieuwsgierig, he!!