zondag 6 januari 2013

happy new year

Foei, ik ben mijn lezers vergeten om een gelukkig nieuwjaar te wensen!

Bij deze: de beste wensen voor 2013. Dat het een mooi jaar mag worden, vooral een gezond en zonder tegenslagen.

Voor mezelf ben ik blij dat 2012 voorbij is. Het was een jaar dat ons veel vreugde bracht door de komst van Senni. Maar het was een zwaar jaar. Een derde kind, de combinatie werken/gezin, mijn karakter dat die combinatie erg moeilijk maakt omdat ik blijkbaar veel van mezelf eis (zonder dat ik het zelf doorhad)

Tot je de knak krijgt, helemaal onverwacht, er heel lang tegen gevochten hebt tot je lichaam "STOP!" zegt omdat je geest maar blijft doorgaan.

"Een uitputtingsdepressie"
Niets om me voor te schamen maar oh zo moeilijk te aanvaarden. Maar doordat ik het hier typ betekent dat ik het aanvaard heb. En ik werk eraan. Aan mezelf, aan m'n valkuilen en ik geraak er stilletjesaan bovenop. Ik heb heel diep gezeten, lichamelijk en mentaal maar met de enorme steun van Tom en onze families gaat het nu terug beter. 2 stapjes vooruit, af en toe een stap terug maar the only way is up!

Dus ik wens iedereen een gezond 2013!
Voor ons mag je datzelfde wensen. Een rustig jaartje zou leuk zijn na de erg drukke, emotionele voorbije jaren.


4 opmerkingen:

Elke zei

Super! Jullie geraken er zeker door, zeker met dat prachtige gezinntje van je. Ook al hangt de kleinste het spook uit, ook dat zal wel beteren, he.
tot snel!!

lies zei

Heel veel sterkte Lore. Hier een héél gelijkaardig verhaal, 3 kids, maar doorgaan en dan de crach... Maar na maanden rust krijg je het gevoel dat alles stilaan terug op zijn plek valt. Volhouden en aan jezelf denken!! Een fijn 2013 , maar met zo 3 kanjers zal dat geen probleem zijn zeker;-).

Sofie zei

Lore, ik vind het super dat je dit neerpent want dat is niet alleen het begin van het einde en een hele grote stap vooruit maar ook een erg oprechte getuigenis voor ons allen. We zijn nu eenmaal niet supermama en supervrouw :)
Je hebt een prachtig gezin, we wensen jullie een gezellig, rustig, warm en gezond 2013! Veel sterkte en samen lukt dat zeker wel!

Anoniem zei

Inderdaad, op naar een prachtig 2013, en 2012 laten we achter ons!