zondag 24 juni 2012

water

We hebben vandaag gelachen, zelfs Senni moest lachen omdat wij lachten. Jebse lachte niet want hij had niet door dat hij er weer iets had uitgeflatst :-)

Eerst moet ik vertellen dat we elkaar hier soms plagen.
Hoe we dat doen? Soms vullen mama en Storm een bekertje met een klein beetje water en dat gooien we dan op papa die staat te douchen. Wat mama dan gegarandeerd onverwachts terugkrijgt.
Jebse doet soms ook mee al is hij niet handig genoeg om gericht te gooien en hij is ook niet snel genoeg om zich uit de voeten te maken ;-)


Als Storm niet uit z'n bed kan, dan roepen we aan de trap: "koud of warm?" Water dus ;-) En dan is Jebse wel bij de pinken om een beetje water op Storm te gaan gooien. Een slapend slachtoffer is iets makkelijker dan een papa met een douchekop als verweermiddel ;-)

Vandaag gingen we oude oma bezoeken. Oude oma, de oma van Tom, een kranige vrouw van 88. Maar als je 88 bent moet je soms eens op "onderhoud" in het ziekenhuis.
Deze namiddag gingen we met onze bende oude oma bezoeken.
Storm was al eens mee en had de drinkfontein al ontdekt. Toen we de juiste gang inwandelden ging hij dus een bekertje water nemen. De 2 jongens wandelden voor ons op en wat vroeg Jebse??

"Ga je op oude oma water gooien?!"

Zo grappig, zo droog dat het eruitkwam :-)

Hij was echt verbaasd dat Storm dit zou doen maar vond het tegelijkertijd ook vanzelfsprekend dat als je een beker met water vult, dat dat is om op iemand te gooien :-)

Geen opmerkingen: