woensdag 27 juni 2012

olympische mijlpaalfeesten

Afgelopen zaterdag was het opendeurdag in Storm zijn school.

Om 14u30 was er een officiële opening en ik overdrijf niet: het was FANTASTISCH in elkaar gestoken! Niet normaal! Echt héél heel mooi! Ik ga toch proberen nog aan die film te geraken, ik ben mijn contacten aan 't aanspreken hierover ;-)Daarna waren er dus olympische spelen: een voetbaltornooi (met ouders), een ritje op pony's, hoogspringen,...

Jebse moest wat loskomen in de school, het is een veel grotere school dan hij gewend is maar er waren veel triggers. Hij wou veel, maar durven duurde iets langer

Tot hij ne keer op zo ne pony beland was, toen had hij de smaak te pakken. Ze moesten wel in de rij staan en hij liet veel kinderen voorbij gaan, onze dromer, maar die pony's vond hij heel leuk! Hij was wel kieskeurig, hij wou alleen op het kleine bruine paard.

Toen make en pake ook een kijkje kwamen nemen in de school vertelde hij met trots dat hij op het "Ethiopisch paard" had gezeten.

"Ethiopisch paard?"

"Ja!! Die bruine is van Ethiopië"

Ook was het openklasdag en make en pake waren onder de indruk van de uitleg die ze kregen, het systeem van werken, van aanpak. Ze zijn net zoals wij overtuigd. Spijtig dat oma en opa op vakantie waren. Volgend jaar!

Daarna werd de dag afgesloten met een superlekkere bbq. Ik heb een uurtje geholpen met de groenten te bedienen en daarna hebben we zelf gegeten. Lang zijn we daarna niet meer gebleven want Senni heeft haar dutjes nog steeds hard nodig, de slaapkop!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hihi, die bruine pony :-D