maandag 11 juni 2012

toetsen

Het weekend is voorbij en de eerste werkdag zit er ook alweer op.

Storm heeft dit weekend zijn eerste privétraining gehad. Van zijn schoonvader dan nog ;-)

Zijn liefje hare papa is vroeger jeugdtrainer geweest en omdat "schoonmama" graag mee wil naar Lausanne hebben we de grote middelen ingeschakeld ;-)

Maar we gaan ervan uit dat Storm dit jaar niet geselecteerd zal worden. Hij is niet van de grootsten, niet van de zwaarsten en hij zal de jongste zijn. Maar 't is een ervaring hé.
Als hij dit jaar niet geselecteerd wordt, dan heeft hij nog 4 kansen om mee te spelen voor een plaatsje in het Belgisch-Luxemburgs elftal. Want dit kleine EK voor diabeetjes vindt ieder jaar plaats.


Maar het seizoen is gedaan en de trainingen liggen dus stil vandaar dat we hem toch een beetje fit willen houden.

Hij heeft genoten, onze Storm. Heeft zich 100% gegeven tijdens de training en hij kan efkes verder met de nieuwe oefeningen.

Gisteren, zondagavond dus, om 18u30 dachten papa en ik er ineens aan dat het deze week toetsenweek was! Ook goed op tijd ;-)

Alles ging vanzelf, we hebben alleen wat moeten oefenen op de klok, kwart voor kwart na en dan die kleine wijzer nog juist tekenen.... Maar 't was goed gegaan vandaag volgens Storm.

Morgen heeft hij tafeltoets. Na school begon hij dadelijk met een oefenblaadje (ja hij is voorbeeldig momenteel) en toen we de keuken opruimden testten we hem nog eens. Hij mocht telkens ne tegel vooruit als hij juist en snel antwoordde. Tja, hij heeft iedere tegel van de keuken gemaakt. Papa en ik waren verbaasd hoe snel hij was! En hij glunderde en wou meer en meer oefenen. Alle maaltafels en deeltafels door elkaar hebben we opgezegd :-)
Dus dat komt wel goed morgen.

Nog een paar foto's van toen het nog eens mooi weer was...


Geen opmerkingen: