donderdag 2 augustus 2012

nieuwe faseEen nieuwe fase is aangebroken en ik ben er blij om :-)

Vanaf deze week, zesenhalve maand na Senait haar thuiskomst, mag madam opgepakt worden door iemand anders dan Tom en mij. We hebben het iets langer volgehouden dan bij Jebse (doordat we een dikke 2 weken op vakantie waren)

Toch wel een opluchting om anderen toe te laten tot haar wereldje. EINDELIJK vinden de grootouders en tantekes. En wij vinden het ook wel fijn om haar nu te "delen"

Ze laat zich (soms) pakken maar als ze dan op de arm is, dan raakt ze de persoon niet aan, de armpjes blijven een beetje omhoog, bang om contact te maken. GOED dus, dat ze niet iedereen zomaar toelaat. Ze moet nu anderen beetje per beetje leren vertrouwen. Maar we zijn fier op onze kleine sterke meid. Ze doet het zo goed. Ze durft zich geven tov van ons, ze is terughoudend naar anderen. Dit is wat we 6,5 maand geleden wilden

Wat is er de afgelopen nog we(e)k(en) gebeurd?

- Storm heeft heel slechte waardes, heel hoog, dan weer heel laag. We wijten het voorlopig aan de vermoeidheid en iets minder structuur. Hopelijk staat hij snel terug op punt want maandag begint zijn voetbalkamp

- Jebse kan fietsen! We zijn zo fier, hij kan het ineens ook heel goed! Met 1 hand, rechtstaan op de pedalen, hard

- Senai laat zich meer en meer kennen. Iedere dag een beetje drama "moet". De ene keer al wat erger dan de andere keer.
Stappen doet ze nog niet op haar 17 maanden (morgen). Ze is nog wankel en erg wiebelig. Het komt wel

- Tom en ik zijn allebei terug aan het werk maar over 12 dagen vertrekken we alweer naar zee met onze caravan

- We waren vorige week 10 jaar getrouwd en dat gaan we zaterdag vieren bij Lucie en Jimmy. Het is daar zo lekker!

- Morgen gaat Senait voor de eerste keer een paar uurtjes naar make. Ik moet met Storm naar de oogarts. En zoals Storm altijd een veiligheid betekende voor Jebse kan Jebse dat nu voor Senait zijn. We zijn benieuwd!

- Zaterdag gaan we dus uit eten maar omdat Senait nog NOOIT wakker geworden is voor middernacht, gaan we haar in bed leggen en dan pas vertrekken. Zodat die "zorgtaak" nog niet wordt overgenomen door iemand anders. Niet teveel ineens hé ;-) niet voor haar en niet voor ons ;-)

tot zover de update

Geen opmerkingen: