woensdag 22 augustus 2012

7 maanden thuis

7 maanden geleden zette ons meisje haar slappe, overflexibele, magere voetjes op Belgische bodem. Enfin, figuurlijk dan want madam kon toen zelfs nog niet zitten

Maar de tijd vliegt!

Alles gaat goed met ons madam. 't Is een spook!
We hebben onze handen vol...als ze wakker is. Ze slaapt nog steeds heel veel maar is wel een vroeg vogeltje. In Frankrijk sliep ze wat langer maar hier, in haar eigen bed...sowieso een 6 op de wekker en soms zelfs een 5 :-/ maar we klagen niet, toch zeker niet als we de slaap uit onze ogen gewreven hebben. Maar dat eerste moment, eerlijk? Dat doet PIJN

Ze is al sterker geworden, stapt aan de hand, kruipt, sluipt, stapt op handen en voeten maar rechtopstaand nog niet. We zijn niet gehaast, ze geraakt waar ze wil zijn en zelfs heel snel.

Normaal moeten we pas terug naar K&G als ze 2 wordt en bij Dr Gillis worden we ook pas terug verwacht als we een jaar thuis zijn.
Maar ik vond dat toch veel te lang dus ging ik haar gisteren laten wegen en meten bij K&G. Toen ik haar "maten" op de curve zette viel me toch iets op.
Senni is van de P3 naar de P25 gegaan om terug naar de P10 te zakken en nu zelfs net op de P3 te bengelen. En dat allemaal op 7 maanden tijd?
Toch maar een afspraak gemaakt bij Dr Gillis, maandag kunnen we al gaan.

We maken ons geen echte zorgen. Ze eet redelijk goed, ontwikkelt goed, is een pientere madam maar toch effe laten checken.

enkele kiekjes van toen en nu
We zijn niet objectief maar we zijn hopeloos verliefd op dit lief, mooi, schattig meisje

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik denk dat ge niet de enige zult blijven die hopeloos verliefd zal vallen op jullie prachtige meisje ;-)

wannesraps zei

t is echt een beeldjes!!! Superschattig!! Wie kan daar nu NIET verliefd op worden!!
Maren

Tom en Lore zei

Die jongen gaat haar op z'n tanden moeten hebben...