woensdag 16 mei 2012

gadgetman

Onze dochter is niet min maar onze Jebse moet niet onderdoen. Enfin, nu gaat het wel maar hij doet soms uitspraken en heeft goestingskes die ons soms doen lachen ;-)

Onlangs was ik naar de soap aan 't kijken die ik volg, zo op ne namiddag met Senait in bed, Storm en papa dia aan hun kippenhok bouwen en Jebse die naast mij met de playmobiel speelt. Zalig zo'n rustige namiddag. Jebse keek dus even op want er werd gevochten tussen een paar kerels in bloot bovenlijf. En die nogal ruige kerels stonden dus vol met tattoos.

"Oh das sjiek hé die tekeningen" klonk het...

en hij speelde verder en zei: "dat wil ik ook"

ik: "Wat wil jij?"
Hij: "Tekeningen, hier en hier (wijzend waar die tattoos moeten komen volgens hem) "euhm..."

Ik vertelde dat tegen Tom, van die "tekeningen" die onze onze gadgetman "sjiek" vond. Want dat is hij ook, een gadgetman. Hij gaat de deur niet uit zonder klak en zonnebril. Ook ne afgedankte gsm is iets wat hij graag in zijn zakken heeft. Hij heeft graag "mooie" schoenen aan,... Ja hij is modebewust en geeft mama ook complimenten als ze een rokje aanheeft of geschminkt de badkamer uitkomt :-) de lieve

Ik zei al lachend dat hij later met zo'n typische madam gaat afkomen; lang, blond haar en ik was nog niet uitgesproken en wat zei Jebse?? (die soms selectief doof is maar soms ook erg opmerkzaam)

"Dat" (wijzend op mijn borsten) "moet ze ook hebben"

Oké, miss Barbie zal dus mijn schoondochter worden... en onze zoon? Een "Ken" dan? Hij zal in ieder geval al niet onder de zonnebank moeten maar "tekeningen", een surfbroek, ne gsm, ne dikke koptelefoon,... ik zie het zo voor mij!

Gelukkig heb ik onze jongens wel al kunnen overtuigen dat oorbellen voor meisjes zijn en NIET voor jongens.