zondag 23 januari 2011

een 2e huis

Een 2e "huis",
voor een plek onder de zon

De laatste weken waren we aan 't twijfelen. Gaan we op vakantie en vooral HOE gaan we op vakantie.
We moeten in juli gaan vanwege Tom z'n collectief verlof, lekker leuk de duurste periode van het jaar.
Vorig jaar gingen we kamperen met het caravanneke van mijn ouders en dat was heel goed meegevallen. Met de fiets naar de bakker, alles op 't gemakje, de BBQ aan en een stuk vis of vlees erop, ja het was zalig en ik wou niet naar huis toen ;-)

Dit jaar hadden we een grote gezinstent willen kopen maar een caravan is toch ook makkelijk! Je hebt een frigo, een vuurtje en ne droge, harde ondergrond. En aangezien Tom niet goed op een luchtmatras slaapt was dat toch ook een vraagteken of die tent een goed idee was of niet.

Gisteren zijn we naar een caravancenter geweest en daar hebben we dus een caravan gekocht! We zijn meer centen kwijt dan als we een tent zouden kopen maar we hebben wel alles nu, zelfs een zonnepaneel erop zodat we altijd warm water en electriciteit hebben (als we onderweg moeten overnachten)
Het is geen heel grote caravan maar er is wel een grote voortent bij waar iemand van ons kan slapen als nr 3 er is.

Allé, het verlengde weekend van Hemelvaart rijden wij hier de straat uit met onze sleurhut richting zee om al eens te proberen en in de zomer gaan we voor 10 dagen naar Frankrijk. Joepie!3 opmerkingen:

LOU zei

Hoi,
Wij gingen 2 jaar met de tent, heeeeeel leuk. Maar het werd moeilijk door de rug problemen. We hebben dus nu ook een okkazie caravan gekocht die we gaan testen in April (roompot beach resort). En in het groot verlof 3 weken Ardêche....

LOU zei

vorige reactie (Lou) was van Nathalie, Laurent, Thibault, Sébastien en Zélia

Tom en Lore zei

Ik zag je eerste reactie via mail en was m'n hoofd aan 't breken wie LOU was hihi.
Ja ik zal al op je foto's dat jullie ook van kamperen houden.
Ik vroeg vorige week of Storm naar zee wou of naar Eurodisney (als zijn klasgenootjes hun communie doen) en hij koos voor de zee ;-) Hij wil de tram nemen en langs de zee terugwandelen en krabben zoeken en visjes ed. Heerlijk toch als een kind dit kiest boven iets zoals disneyland :-)
groetjes