woensdag 26 januari 2011

dossier

Ons dossier is bijna klaar!

Voor de adoptie van Jebse hadden we iets minder dan 3 maanden nodig. Voor de adoptie van ons 3e kindje hebben we ondertussen als iets meer dan 3 maanden nodig :-(

De vertalingen zijn gebeurd, de legalisaties doet Fiac dus alleen het fotoboek ontbreekt nog. Een hele opdracht als je niet graag op de foto staat ;-)

Maar we gaan er dit weekend toch werk van maken! Het moet!

Sinds onze intake zijn er alleen maar toewijzingen geweest uit het amba, véél toewijzingen! Amba heeft ook wel een tijdje stilgelegen dus fijn voor de mensen op die lijst dat het nu zo vlot gaat!

Uit Toukoul blijft het voorlopig stil maar het "beweegt" ook.

Ook al gaat het Amba veel vlotter dan Toukoul (of lijkt het alleen maar zo?) toch zullen we voor Toukoul kiezen. Het kan zo snel veranderen allemaal.

Het weeshuis Toukoul haalt zijn naam van het soort hut waar mensen in wonen. Op de foto hieronder zie je een Toukoul (en schattige kindjes)

2 opmerkingen:

Kurt en Sophie zei

Nu wordt het inderdaad tijd om het dossier af te krijgen denk ik. Het keuze-telefoontje zal niet meer zolang op zich laten wachten. We duimen !!

Greet zei

Weer een grote stap én een mooi werkje achter de rug als hét dossier klaar is ! Dan eerst nog lekker met de nieuwe caravan een mooie zomer tegemoet en daarna mag de telefoon rinkelen zeker :-) ?
Groetjes !
Greet