vrijdag 1 oktober 2010

ik heb het weer es gedaan

Zovele incidentjes met mijn vorig autootje, sleutels verliezen, lichten laten branden, sleutels op het contact laten zitten, aan de koffer naar binnen moeten kruipen, ANDEREN aan mijne koffer naar binnen laten kruipen...Maar vandaag heb ik weer ne stunt uitgehaald!

Nee, niet met de auto. De nieuwe is nog steeds helemaal "intact" (hout vasthouden!)

Deze morgen wou ik boven nog snel iets halen. Ik passeer in de gang en ik "riek" een geurtje. Het pompbakje op het toilet, wordt niet zo vaak gebruikt (toch wassen we onze handen na toiletgebruik, maar dan in de keuken of badkamer) waardoor er stilstaand water in die buizen blijft staan.
En dat is dan soms de oorzaak van een "geurtje".

DUS ik doe het kraantje open, om wat water te laten lopen (dan is dat weer voorbij) en ik loop ondertussen snel even naar boven en neem wat ik moet hebben. Ik verzamel de troepen (lees: kinderen), alle deuren toe, deuren sluiten, auto in, gordels aan, kinderen op school afzetten en dan richting Hasselt.
Op 100 meter van de school, valt ineens mijne frank! Of laten we maar zeggen: ne hele hoop kleingeld! Het kraantje staat nog open!!!!
Dus kon ik omkeren, ik kon maar moeilijk de kraan 4 uur laten open staan (vandaag een halve dag les)!! Jongens jongens toch... BLOND zeker???


ander kleurtje kiezen?

2 opmerkingen:

Kurt en Sophie zei

hihi :-) tot morgen !!!

Lishe zei

haha ach ja kan iedereen overkomen toch? :D