vrijdag 10 september 2010

mail Fiac


Vandaag zat er een mailtje van Fiac in mijn inbox. Het was een uitnodiging voor een contactavond in december. Aangezien ik die week examens heb, gaat Tom in z'n eentje naar Geel.
Ik moest bevestigen met hoeveel personen we gingen. Tom alleen dus.

Bij de intake vertelde Bart ons dat er een 60tal wachtenden voor ons zijn.
Bij onze intake voor de adoptie van Jebse waren er 28 wachtenden voor ons, tijden veranderen blijkbaar. Toen hebben we van intake tot toewijzing, maar 9 maanden gewacht!(en toen leek het al zo onmenselijk lang)
Dus het aantal wachtenden is verdubbeld en de wachttijd dus ook? Dan komen we uit op een toewijzing in mei 2012. Als er procentueel evenveel kindjes blijven komen tenminste. Fingers crossed dus.

Afgelopen week zijn er minstens 2 toewijzingen geweest dus het gaat vooruit. Over enkele weken zullen we het juist aantal wachtenden voor ons kennen.

Ik ga ook "proberen" om tussendoor niet te mailen of te bellen naar Fiac om te vragen of we nog opgeschoven zijn, we zullen wel zien op de volgende contactavond in december. En de contactavond daarna, en de contactavond daarna, ;-) Ik ben eens benieuwd hoelang ik dit voornemen ga kunnen houden.

groeten,
de terboykes

1 opmerking:

Lishe zei

mss wel een goed voornemen ;-)
zo moeilijk lijkt me da om al da geduld op te brengen pfff
maar dan... op een dag is er zo'n Godsgeschenk en dan is die lange tijd nie voor niks geweest :D