maandag 30 augustus 2010

stresskip


Morgen de laatste dag van de vakantie!!!

Storm is héél blij dat de school terug begint, Jebse is voorlopig ook nog enthousiast en ik ben matig enthousiast

Hoewel we onze twijfels hebben of hij wel klaar is voor school, gaat Jebse toch anderhalve of 2 dagen naar school gaan. Mijn hart breekt als ik er nog maar aan denk :-( Allerlei scenario's spoken door m'n hoofd, meestal zo rond 1uur 's nachts :-(

- Hoeveel en hoe hard hij gaat wenen?
- En gaat de juf genoeg tijd hebben voor hem om hem te betuttelen?
- En gaat hij z'n boterhammetjes opeten of alleen het vlees ertussen uit halen?
- Gaat hij niet te moe zijn en gewoon omvallen van de slaap?
- En als hij maar geen koekje van een ander kindje eet waar lactose in zit want halleluja, dan hebben we het weer vlaggen!

En dan Storm nog!
Hij heeft het eerste kleuterklasje overgeslaan en gaan nu dus al naar het eerste.

- Gaat hij kunnen stilzitten?
- Gaat hij zwijgen als het moet?
- En dan zwemles (help!!), iedere dinsdagnamiddag hou ik m'n hart vast. Gelukkig kunnen al enkele kindjes van zijn klas zwemmen en moet de zwemleraar maar enkele kindjes (waaronder Storm) leren zwemmen.
- Welke streken gaat hij uithalen met zijne partner in crime die in het 2e zit (1ste en 2e zitten samen) zij met hun tweëën verheugen zich alvast op de "samensmelting".

En dan heb ik me nog geen zorgen gemaakt om mijn studie! Daar ga ik maar niet over beginnen. Dit jaar gelukkig geen verbouwing en door is door hé, hoewel een mooi percentage leuk is omdat ik dan kans maak op die buitenlandse stage (waar ik toch nog altijd zin in heb)

Ne mens zou voor minder zijn slaap laten :-( maar eens ik ook terug bezig ben, dan zal ik wel moe genoeg zijn om te slapen.

groetjes
de stresskip

1 opmerking:

Veerle zei

hey Lore,

veel succes met de eerste schooldag morgen! Grote stap zowel voor Storm als Jebse, ik kan me inbeelden dat je nerveus bent!
Ook veel succes vrijdag bij FIAC!!!

groetjes
veerle