zaterdag 21 augustus 2010

slapeloze nachten

Pfff wat het is weten we niet maar ik denk een combinatie van "slaapjes overslaan", potjestraining (dat maar niet wil lukken) en veel praten over school en "wouw wiesse beth".
Potjestraining hebben we voorlopig dus afgeschaft.
Jebse slaat de slaapjes over maar van zodra we in de auto stappen dan vallen de oogjes dicht. Soms slaapt hij dan een uurtje, soms een half uurtje maar genoeg om alles te ontregelen :-( want 's avonds wil hij dan niet om 20u erin :-( Terwijl we de jongens terug om 20u (ten laatste) in bed willen omdat 1 september heel dichtbij komt. 's Nachts ligt hij soms uren wakker maar het is de ene nacht tegen de andere, vannacht heeft hij goed geslapen.

Om te beginnen gaat Jebse enkel op dinsdag en donderdag naar school, maar wel ineens hele dagen. Het is niet ideaal maar het kan niet anders. De onthaalmoeder woont in een ander dorp dan waar waar onze jongens naar school gaan. We zijn héél benieuwd hoe het zal gaan maar gelukkig is Storm 's morgens op dezelfde speelplaats. Maar voor Storm wordt het ook helemaal anders! Hij gaat al naar het eerste! Hoe snel gaat het!
Maar eerst nog een laatste weekje van de vakantie genieten!

Geen opmerkingen: