vrijdag 14 september 2012

Storm en Jebse

De scouts zijn bij Storm op school langsgeweest en meneer wil er dus nog een hobby bij.

In de auto vroeg hij waarom hij eigenlijk gestopt is bij de klj

ik: "Omdat ge toen ziek geworden zijt"

Storm: "Ziek geworden?? Wanneer?"

ik: "Toen ge diabetes kreeg, toen zijt ge gewoon niet meer gegaan omdat we zelf nog veel moesten leren"

Storm: "Ik ben wel niet ziek hé, ik heb liever dat ge zegt dat ik diabetes heb. Ziek is als ge verkouden of zo zijt. Of als ge de griep hebt."

ik: "Ik zal er op letten schat"


Maar hij mag niet gaan. Het spijt me maar trop is teveel.
En 2 keer trainen en 1 keer match is genoeg volgens ons. Hij voetbalt sinds dit seizoen provinciaal en de afstanden zijn daardoor groter: Maasmechelen, Bocholt, Landen, Lommel, Hasselt,... maar we zijn toch wel ook heel fier dat hij in dit ploegje zit.

Maar er is nog iemand waar we superfier op zijn: onze Jeppie!
Hij doet het ongelofelijk goed op school. Hij voelt zich goed, heeft ne klik met de meester. Maar ook juf Claudine is heel lief en juf Lies "is heel lief en ook heel mooi". De charmeur!
IEDERE dag valt hij in de auto in slaap. Er is dan ook héél veel te beleven op school. IN het klasje maar ook de speelplaats is geweldig! Aan de weekafsluiting* heeft hij nog niet meegedaan maar daar is nog tijd genoeg voor

onze Messi
en onze Ronaldo

* de weeksafsluiting is een wekelijkse gebeurtenis, mama's en papa's zijn op vrijdag om 15u welkom in de turnzaal en daar is een soort optreden. De kinderen van het 6e spreken de verschillende dingen ludiek aan elkaar. De klasjes laten zien wat ze geleerd hebben die week. De ene keer is dat een liedje, een andere klas laat een knutselwerk zien over een les die ze hebben gehad. Zeer leuk!


1 opmerking:

wannesraps zei

Leuk allemaal!!!

Van Flore mogen we ook niet zeggen dat ze suikerziekte heeft, 'want ik ben niet ziek'. We zeggen daarom ook altijd dat ze diabetes heeft... ;o) heel herkenbaar dus!!!