maandag 12 januari 2015

I'm back!

Tijd om deze blog terug van onder het stof te halen na meer dan een jaar! Op facebook was ik wel actiever maar die berichten verdwijnen ook gewoon op de tijdlijn. Dus daarom terug de blog activeren om te archiveren :-)

Over wat zou mijn post gaan? Ik heb veel te vertellen over het afgelopen jaar (daarover later meer). Maar als ik Tom en Storm nu bezig hoor (huiswerk) dan denk ik dat ik best even bij Storm stil sta.

Het leven zoals het is ... als voetballer

15u30
De bel gaat en ik verzamel mijn troepen. We vertrekken we naar huis. De ene slentert al wat meer dan de andere. De één moe, den andere op de African way en de derde 'gehaast' want hij moet gaan trainen
15u50
We komen thuis aan, voetbalkleren liggen klaar, avondeten wordt in een boterhamdoosje gedaan
16u10
We vertrekken richting Bilzen, carpoolplace to be
16u25
Storm vertrekt richting Sint-Truiden

Training

19u25
Een sms, de chauffeur van dienst vertrekt in Sint-Truiden
Wij vertrekken iets later richting Bilzen om hem op te halen
20u10
Storm komt thuis, eet iets kleins, spuit zijn traagwerkende insuline
20u30
Hij begint aan zijn huiswerk, wat veel was vandaag
21u
Storm gaat slapen

Voetbal is zijn droom
Voetbal is zijn leven
Hij klaagt nooit over voetbal
Over dat huiswerk daarentegen ;-)

#fieroponzekanjer

7 opmerkingen:

sandra lefevre zei

ja het leven van een voetballer hé... hoe vaak heb je die routine zo in een week ?

Tom en Lore zei

Sandra, op woensdag vertrekt hij om 12u30 en om 18u45 is hij dan thuis (2 trainingen in de namiddag). Op vrijdag heeft hij hetzelfde "programma" als op maandag. Als hij volgend jaar nog bij STVV speelt, dan zal het 4 keer van 16u15 tot 20u15 van huis zijn. Toch best pittig hé ;-) Maar ja, als ze het graag doen hé.

sandra lefevre zei

ja idd volgend jaar zou het wel druk worden zo.
Krijgen ze veel huiswerk ? hier is dat -nu in 3de leerjaar- max 2 keer per week. Sommige scholen doen geen huiswerk meer hé, ik vind dat zelf ook overbodig, ze zitten al bijna 8 u op school dus tijd genoeg om dan iets te leren, zodat thuis ontspanning is.

Tom en Lore zei

Hey Sandra, ik ben ook niet voor gigantisch veel huiswerk maar het valt goed mee. Onze kinderen zitten in een freinetschool en moeten zelf hun huiswerk ed plannen. Storm zit al in het 5e en dan komt daar Frans bij, een boekbespreking hier, actuaronde daar, een toets, een dictee, miniproject voorbereiden. Ja toch wel wat hoor maar wel doenbaar. Maar doordat hij zoveel gaat trainen moet alles op de vrije dagen maar dat gaat ook niet altijd hé. Maar dat is wel goed voor hem, hij kan wel wat 'druk' gebruiken, heeft hij wel nodig ;-) Hij is nogal "chill" op gebied van schoolwerk, dus druk is nodig. Dat is het ene kind tegen het andere hé.

lies zei

JEEEEH, nu kan ik terug komen piepen op jouw blog :-)). Aangezien ik geen FB heb ;-)).

Anoniem zei

Pfff, wat een routine! Jij liever dan ik...

Blij dat je weer 'terug' bent!

Katinka

Unknown zei

Ook ik ben content dat ik terug mag/kan meegenieten van de grappen en grollen van je kroost aangezien ik ook, één van de weinigen ben, die niet op FB zit.

Onze Corneel is ook zo'n voetballer : ma-, woe- en vrijdag vertrek om 18 uur en terug om 21,45 uur, match op za VM ergens "nationaal" en zaalvoetbalmatch op zondagNM. 5 dagen op 7 voetbal en nog krijgt hij er niet genoeg van !

En da's nog maar ene van de 7 die hier rondlopen !

Groetjes,


Sigrid