donderdag 18 april 2013

webshop

Gelukkig kwamen we deze morgen terug terecht in 2013 want het was nog een zéér pittig avondje! Zéér pittig! Nooit meegemaakt!

Gisteren heb ik getekend bij mijn nieuwe werkgever. Maandag start ik bij Audionova als commercieel/administratief assistent. Samen met de audioloog sta ik in het hoorcentrum van Hasselt. Ik ben superenthousiast, dit is echt een job waar ik naar zocht. Heel veel afwisseling, administratie, toch ook nog in de zorg, echt iets voor mij!

De website krijgt ook vorm alleen moet de shop nog wat meer gevuld worden. Daarom heb ik gisteren 100 shirts, hemdjes, broekjes besteld om die te vullen.
Mijn stofjes zijn nog steeds niet aangekomen maar dat kon tot 6 weken duren. En ik wacht nog maar 2 weken ;-) Ik ben te ongeduldig :-D

In de loop van mei ga ik dus online, als mijn jongenskleertjes aangekomen zijn. En ik ben ook nog bezig aan een 10 tal jurkjes.

Alles valt in de plooi...mijn nieuwe job..mijn webshop :-)

En nu ga ik met mijne hopen energie de strijk wegwerken en dan achter mijn naaimachine kruipen :-)

6 opmerkingen:

Elke zei

spannend allemaal!!

Tom en Lore zei

en ik kan zo goed wachten...

Sofie zei

In wachten zijn wij toch de besten ;)

Super allemaal, we tellen mee af naar de go live van je webshop ;)

Sandra zei

Amai, Lore, spannend allemaal! Super dat je zoveel nieuwe plannen hebt. We kijken uit naar je webshop (ikke toch, echtgenoot iets minder;-))

lies zei

Woehoe ook jongenskleertjes:-)). Ben nu al benieuwd naar het aanbod;-)

sarah zei

Profiact Lore met je webshop-under-construction:-)) Ben héél erg benieuwd. Vooral naar de jongenskleertjes! Zijn het dingen die we kennen of echt iets helemaal nieuws???

Sarah-het-nieuwsgierig-aagje