woensdag 27 februari 2013

vet cool

Een vriendin deed maandag een oproepje op facebook: "wie heeft kindjes die woensdag geen school hebben en wil mee naar Planckendael?"

Na 5 minuten hadden we een date. Alle methodescholen van Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg hadden nl pedagogische studiedag.

Deze morgen vertrok ik dus met de 3 kadeekes naar Muizen. Dik aangekleed en met een luchpakket dat onze lieve papa voor ons had klaargemaakt.
Een andere vriendin moest helaas werken maar hare man had sowieso al plannen voor een zoobezoekje. Dus hare hubbie ging met ons mee.

Het leek wel of we alleen in Planckendael waren! Zo kalm, zo rustgevend, zo relax. De kinderen, 6 in totaal, konden het allemaal zo goed met elkaar vinden. Ze kennen elkaar ondertussen ook al. De wittekes waren in de minderheid.
Storm had zoveel aandacht voor een Ethiopische schone van bijna 4 jaar. Ze liepen hand in hand, hij was zo zorgzaam voor haar en zij vol adoratie voor hem. Zo schoon....kon hij soms maar zo geduldig zijn met zijn broer ;-)
Senni heeft de hele dag als een diva in hare buggy gezeten, inclusief een mini schoonheidsslaapje en doordat het "mini" was, werd het nog een leuke avond...
Maar wat we gehad hebben, pakken ze ons niet meer af want het was een "vet coole" dag. Zeg dat Jebse het gezegd heeft.

Zo vet cool, zo leuk, zo ontspannend dat mama een gezinsabonnement gekocht heeft. Wij gaan vaker! En liefst op zo'n rustige dagen als vandaag, in goed gezelschap!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Afgesproken!

Sofie zei

Heerlijk :)
Tof dat jullie zo hebben genoten!
Zo'n abonnement is ook echt wel tof, we gaan jullie nog tegenkomen dan ;)

Elke zei

Dames, ik ben heel juli thuis met dochterlief, houd jullie dus maar klaar voor een oproep :).