maandag 2 juli 2012

groot verdriet

Na een heel fijne zonnige dag waren er zaterdag toch traantjes...

Storm had meegedaan aan de voorselecties van de Junior Diabetes Cup en hoewel hij echt super goed gesjot heeft, is hij niet geselecteerd.
Maar hij was de jongste, hij was de kleinste en eigenlijk mocht hij zelfs nog niet meedoen (vanaf 8 jaar).
nr 9 moest geluk brengen


Volgend jaar opnieuw proberen!

Maar het was een fijne dag met onze companie, goed georganiseerd, nieuwe mensen leren kennen, een kleurtje opgedaan (voorlopig wel nog rood)"Lenny" was er ook, de mascotte van de Junior Cup. Jebse vond hem geweldig tot hij aan de achterkant van Lenny zag dat er iemand "in" zat!
"Lenny heeft iemand opgegeten" was zijn redenering ;-)

Carl Huybrechts was er ook en hij haalde alle kindjes die nog in Sinterklaas geloofde uit hun droom...blunder ;-)


Maar België heeft een sterke ploeg om naar Lausanne te gaan! Wij duimen voor de jongens!

Gisteren had Storm nog een tornooitje. 2 ploegjes van Bilzen en 3 ploegjes van Genk. En Storm zijn ploegje heeft het tornooi gewonnen!
Als voorbereiding voor de selecties van de junior cup hadden we een paar trainingen geregeld om hem in conditie te houden nu het seizoen gedaan was. En gisteren heeft hij toch dingen laten zien die hij van JP geleerd heeft :-) thanx JP!

Een paar grotere jongens die tussen 2 matchen kwamen kijken naar de klein mannen waren dadelijk aan 't supporteren voor Storm. "Een klein toppertje" was hij ;-) blink blink
2 opmerkingen:

Anoniem zei

Een dikke proficiat aan Storm. Later he, als hij beroemd is, dan gaan we kunnen zeggen dat we dat talent al van ver zagen aankomen! Doe zo voort Storm!

wannesraps zei

wauw suppper!!! Wel spijtig van die voorselectie dat Storm niet meekan!!! Maar zoals je zelf zegt: volgend jaar een nieuwe kans!!!
Succes met je toppertje(s)
Maren