donderdag 30 juni 2011

Vakantie!

Vakantie!

Vandaag had ik vrij en morgen ook nog een dagje. Fijn om eens verlof te nemen, zomaar... Het laatste halfjaar was het om dokters te bezoeken, naar ziekenhuizen te gaan.

De jongens hadden vandaag maar een half dagje school en Storm kwam met een goed rapport thuis! We waren blij want hij heeft toch 3 weken school gemist en de paar weken voor de diagnose was hij ook niet in z'n doen. Dus we zijn héél blij met zijn leesniveau (4!) en zijn punten zijn hetzelfde als het klasgemiddelde. Meer konden we niet dromen. Voor 't zelfde geld moest hij z'n jaar overdoen. Hij was wel wat droevig, zijn beste vriend van in het 2e (graadsklasje) gaat van school veranderen. Vandaag heeft hij toch al een paar keer tranen gelaten hierom :-(

Hij had echt een dipjesdag en als mama en papa is het niet fijn om dit gesprekje te horen...

Storm en Jebse zitten naast elkaar na een matchke voetbal. De ene eet een suikervrij ijsje, de andere een waterijsje;

Storm: "Dat is zo'n lekker ijsje van Jebse, ik wou dat ik de lactose van Jebse had en geen diabetes. Jebse, is lactose fijn?"
Jebse: "Nee" (genietend van zijn raket, altijd met zijn hoofd in de wolken, vaak niet beseffend waar het over gaat en nu waarschijnlijk dus ook niet)
Storm: "Nee? Is dat niet fijn? Ik vind diabetes ook niet leuk"

Geen opmerkingen: