zaterdag 11 december 2010

keuzemoment


Voorlopig kunnen we ons goed aan ons voornemen houden om geen contact op te nemen met Fiac voor ons plaatsje ;-)

Maar beetje bij beetje voelen we dat het keuzemoment dichterbij komt! Helemaal onderaan deze blog probeer ik de toewijzingen bij te houden sinds onze intake. Hoewel we niet iedereen op de lijst kennen is dit lijstje niet waterdicht ;-) maar het is een richting hé.

Er zijn al een tijdje geen toewijzingen uit Toukoul gekomen, hopelijk zijn die op komst en waarschijnlijk zullen we dan net wel of net niet een telefoontje krijgen om onze keuze door te geven. SPANNEND!

We hopen dat Fiac ons in de lente (vaag hé, dat is een marge van 3 maanden hihi) zal bellen om onze keuze door te geven.
Maar wij kennen ondertussen het antwoord op deze vraag al ;-)

Proficiat aan de verse mama's en papa's, proficiat aan de officiële mama's en papa's die nu nog in Ethiopië zitten of net terug zijn. En ook een hart onder de riem aan de ouders die hun rechtbankdatum afwachten en voor wie die rechtbankdatum helaas nog een eindje in de toekomst ligt. Het is een gigantisch cliché maar over een jaar denken jullie: "Potverdomme wat was me dat een helse tijd maar onze ethiopische parel was het helemaal waard". En dan beginnen jullie opnieuw aan een procedure ;-) Maar dat lijkt nu helaas nog ondenkbaar.

Geen opmerkingen: